These forums are archived!
Please create a new account at our new forums here: http://forum.modifiedpowerwheels.com
ModifiedPowerWheels.com powerwheels upgrades, peg-perego and others very welcome

Specializing in Peg Perego and Power Wheels Parts and Machines
Udemy Course
Home | My Files | Profile | Active Topics | Members | Search | FAQ | RSS allows you to view new posts anywhere!!
 All Forums
 Local Clubs/Reseller/Part Resources
 Reseller/Part Resources
 power wheels kawasaki kfx
 Forum Locked
 Printer Friendly
Author Previous Topic Topic Next Topic  

bullrock7
New Member

Spring
Texas
USA

2 Posts

Posted - 04/27/2010 :  13:30:39  Show Profile
Hello, we purchased this 4 wheeler almost 2 years ago from walmart. I brought it home & charged the battery for 18 hours. The first few times of use it work all right, after that it started to work sometimes then not.. It has a battery meter between the handle bars, so we know the battery is good. it has a foot pedal along with the hand throttle for extra speed. When you pushthe foot pedal it does not move but you can hear a noise everytime the footpedal is pushed. I unhooked the hand throttle, but did not change anything. I checked the leads to each motor & appear to be connected just fine.. although the noise seems like it's coming from the wheel motor on the right side. Can someone please help, thanks Ronnie

sdubb
Senior Modder






1661 Posts

Posted - 04/29/2010 :  08:39:13  Show Profile
You dont really need to double post. I already answered your question on your other post.

http://www.modifiedpowerwheels.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=16924

"Time to take a ride on the information superhighway."
Go to Top of Page

Mama
Senior Modder

Kansas City
Missouri
USA



2380 Posts

Posted - 04/29/2010 :  09:46:50  Show Profile
Can you make a short video of this issue?
Go to Top of Page
  Previous Topic Topic Next Topic  
 Forum Locked
 Printer Friendly
Jump To:
 Powered By: Snitz Forums 2000 Version 3.4.05